Una més, Kristin Chenoweth treu àlbum country

I n’afegim una altra que es passa el costat fosc country, Kristin Chenoweth! L’estrella de Broadway, guanyadora d’un Emmy i un Tony, està treballant en nou material que compilarà en forma d’àlbum d’aquest estimat gènere nostre. L’àlbum, titulat “Some Lessons Learned”, sortirà a la venda el 13 de setembre però mentrestant tenim el recent estrenat vídeo del primer senzill de la talentosa artista, I Want Sombody (Bitch About).

Crítica? Evidentment, Cheno gaudeix d’un potencial vocal que la col·loca al cel del teatre musical i el seu impromptu ja és mític, tot i així, molts dubtaven si aquest torrent de veu seria suficientment versàtil per encaixar en el gènere country. Pel poc que sabem, a partir d’aquesta I Want Sombody (Bitch About), comprovem que hi encaixa perfectament i encara que la cançó no sigui res de l’altre món, la personalitat viva i fresca de Cheno la converteixen en divertida i encomanadissa.

Adela*

2 responses to “Una més, Kristin Chenoweth treu àlbum country

  1. A aquesta des que la van fer sortir a Glee fent de chica wow no ha parat. Sembla que li ha agradat fer de noia country.

  2. cert!! A glee canta Carrie Underwood!!

Deixa un comentari